Viser alle 2 resultater

Knivopbevaring

Her har vi samlet vores forskellige løsninger indenfor knivopbevaring. Uanset hvilken du vælger, er du sikret korrekt opbevaring af køkkenknive, som både passer ind i den moderne indretning og er smuk i sig selv.

Vi har både knivopbevaring der kan stå på køkkenbordet og hænge på væggen. Vores knivblok kan endda begge dele.

Vores knivopbevaring

Knivopbevaring

Knivmagnet i træ

kr. 350,00kr. 560,00

Knivopbevaring

Akzim knive

kr. 450,00

Derfor er korrekt knivopbevaring vigtig

Uanset hvor gode knive du har, vil de med tiden blive sløve, når de bliver brugt. Det gør de, fordi knivsæggen bliver slidt, når du skærer med kniven. Dermed mister de lidt efter lidt deres skarphed. Det er dog en skarphed, du kan få igen med en knivsliber – men derfor er det alligevel værd at kaste et blik på, hvordan du forlænger knivenes skarphed.

Det gør du blandt andet med den rigtige knivopbevaring. Når du opbevarer dine knive korrekt, sørger du nemlig for, at der ikke slides unødigt på knivbladet.

Ligger dine knive og roder rundt i en skuffe, vil de nemlig støde ind i de øvrige ting. Det kan ikke blot sløve knivene men også gøre den skæve eller give dem ridser. Bruger du en knivblok af plastik som opbevaring til knive, vil den hårde plast også slide mere på knivene end for eksempel en knivblok i træ.

Flere former for knivopbevaring

Hvilken form for knivopbevaring du foretrækker, er et spørgsmål om smag og behag. Nogle kan godt lide at opbevare knive på en knivmagnet, der hænger på væggen. Fordelen ved en knivskinne som knivopbevaring er, at denne ikke slider på knivbladene og at knivene er lige ved hånden.

Andre synes en knivblok er et bedre valg til knivopbevaring, fordi de skarpe knive så er helt beskyttede, når de ikke er i brug. De holder sig også rene for stege-os og støv på denne måde.

Knivblokke fås både til bordet og til væggen og du kan se alle vores modeller indenfor knivopbevaring her på siden.