Fletkurve

Viser 1–12 af 35 resultater

Fletkurve kan bruges til lidt af hvert og hos Cozytrends finder du flettede kurve til alle formål. Uanset om du leder efter en fletkurv til indkøbsturen, din picnic eller til opbevaring i hjemmet har vi således fletkurve på hylderne, der kan opfylde dine behov.

Leder du efter en bestemt slags fletkurve kan du finde præcis de typer kurve i flet, du er på udkig efter, via menuen. Du kan også lade dig inspirere af det samlede udvalg af flettede kurve herunder.


Masser af charme med fletkurve

En flettet kurv emmer af nostalgi og stemning, men det er ikke den eneste grund til at vælge fletkurve. Måden som kurve i flet er fremstillet på, gør dem meget slidstærke og de kan således holde til at blive brugt igen og igen – år efter år.

Også til tungere indhold som tallerkener og saftflasker på skovturen eller til bøger derhjemme i stuen.

Faktisk er fletkurve et nemt, billigt og pladsbesparende tiltag, hvis du mangler skabsplads. De flettede kurve kan nemlig placeres præcis, hvor du har plads til dem. Samtidig sørger de flettede sider for, at ingen kan kigge igennem kassen og se, hvad der gemmer sig deri. Dermed skaber dine fletkurve et harmonisk og ryddeligt udtryk i hjemmet, uanset hvad du opbevarer i dem.

Fletkurve til børnenes legetøj

Fletkurve er også praktiske til børnenes legetøj. Især hvis din bolig er lille og legetøjet fra børneværelset ofte må flyttes fra børneværelset og ind i stuen. Her er flettede kurve med hank især anvendelige.

De gør det nemt for børnene at samle en kurv med yndlingstingene og selv bære denne frem og tilbage. Så er der også let ryddet op, når dagen er slut og det er sengetid. De smarte fletkurve gør det også nemt og overskueligt for både børn og voksne at se, hvad der gemmer sig i dem.

Flettede kurve i forskellige materialer

Vores fletkurve er lavet af flere forskellige materialer – for eksempel pil, græsarten rattan eller bæredygtig bambus. De forskellige typer flettemateriale har hver deres fordel og om en fletkurv er fremstillet af den ene eller anden type afhænger af, hvad kurven skal bruges til.

Er der behov for en fast fletkurv, anvendes der typisk pil. Skal kurven være fleksibel er rattan et godt valg. Du kan læse hvilket materiale dine valgte flettede kurve er fremstillet af under hvert enkelt produkt.