Viser alle 3 resultater

Det bliver endnu mere hyggeligt i haven eller på altanen med kurve til planter rundt omkring. Enten i form af store plantekurve på terrassen, udendørs vægkurve på plankeværket eller altankasser i flet.
Mulighederne er mange og du kan bruge dine kurve til planter til enten blomster, krydderurter eller buske. Kurvene er flettet i rattan og er indvendigt foret med plast, der sørger for at du undgår, at der drysser alt for meget jord ud på fliserne, hvis du flytter dine plantekurve.
Noget der især er en fordel for planter, der søger solen, fordi du således nemt kan rykke dem rundt, så ikke vokser skævt.
Herunder kan du se alle vores kurve til planter – og nederst på siden kan du læse mere om, hvad rattan er samt hvordan du kan bruge dine nye plantekurve.


Plantekurve i rattan

Vores kurve til planter er flettet af rattan. Det er en græsart, der vokser som lianer op ad især de indonesiske regnskoves øvrige træer. Rattan er meget slidstærkt og holdbart og derfor anvendes materialet især til fremstilling af møbler – eller i dette tilfælde: Udendørs plantekurve De flotte plantekurve kan bruges til lidt af hvert. De små vægkurve er perfekte til krydderurter, mens de store kurve til planter er oplagte til oliventræer eller citrustræer. De fine hængekurve giver især ekstra hygge under den overdækkede terrasse. De udendørs fletkurve kan også bruges som kurve til blomster, buksbom eller små dekorative træer. Du kan selvfølgelig også bruge dine plantekurve indendørs.

Sådan planter du i fletkurve

Du kan plante direkte i vores udendørs fletkurve. Du skal dog huske at prikker enkelte huller i det plastik, som plantekurven er foret med. Ellers kan overskydende vand ikke løbe væk. Det er også en god idé at lægge enten potteskår eller lecanødder i bunden, inden du planter dine blomster, buske eller krydderurter. Det gør det endnu nemmere for planten at fugtregulere. Du kan yderligere give planten luft fra bunden ved at placere dine plantekrukker på to tynde trælister, så de bliver hævet en smule fra terrassefliserne. Vi anbefaler samtidig, at du behandler dine kurve til planter med udendørs træolie. Så holder de sig flotte længere. Vi sørger gerne for at give dine plantekurve den første behandling – du skal blot skrive det i kommentarfeltet, når du bestiller.