Salt og peber sæt

Viser alle 2 resultater

Maden der bliver serveret i et køkken, er aldrig bedre end evnerne hos den kok, der serverer den – men en ting er sikkert:

Der skal krydderier til og med et salt og pebersæt er du derfor godt på vej.

Herunder kan du se vores forskellige salt og pebersæt i træ.


To flotte salt og peber sæt

Træ pynter smukt i et nordisk køkken og derfor fører vi også to flotte salt og pebersæt. De komplimenterer på smukkeste vis vores skærebrætter i træ og potteskjuler i træ – men kan også fint stå alene.

Vores salt og pebersæt fås enten i bøgetræ eller i det lidt mørkere egetræ. Fælles for dem begge er, at de er fremstillet af de bedste materialer og indeni har en keramisk kværn, der holder i mange år.

Salt og peberkværnene kan desuden indstilles, så de både kan kværne fint og groft – og så følger der en smart holder med, som du kan placere begge kværne i, når de ikke bruges. Dermed slipper du for uønsket drys på køkkenbordet.

Fordelen ved et keramisk salt og peberkværn

Der kan være forskel på den måde en salt og peberkværn er opbygget på. Mange salt og pebersæt har en kværn opbygget af metal, men denne kan med tiden blive sløv, skæv eller ruste, hvormed det bliver svært at kværne sit salt eller sine peberkorn.

Vælger du i stedet et salt og pebersæt med keramisk kværn – som vores – får du derimod en salt og peberkværn der holder sig praktisk i mange år. En keramisk kværn har også minimal modstand, hvilket gør det nemt at kværne salt og peber, hvormed du kan spare på kræfterne i fingre og hænder. Det er især en fordel for børn og ældre.